Stiger og Lejder

Giver dig sikker og let adgang til taget.

Besøg stiger.nu

Vores hjemmeside stiger.nu, omhandler udelukkende vægstiger, platforme og transportable stiger. Her finder du vores produktprogram, du kan læse meget mere om vores stiger og du kan bestille vægstiger via webshoppen.

stiger.nu

Flytbart ankerpunkt

Er som sådan ikke noget nyt, på market findes flere forskellige løsninger der tilbyder brugeren at flytte rund på tagfladen ved hjælp af ankerpunkter, der skilles af og dermed flyttes. Ulemperne er dog til at få øje på, især arbejdsmiljø og tiden man bruger på det!

Med BigFoot for du fordelene ved mobilitet, BigFoot kranes på taget, og er straks klar til brug. Flyt hen til arbejdsområdet, aktivere og spænd dig fast. BigFoot er godkendt til 2 samtidige brugere i faldhindrende og 1 bruger med falddæmpende udstyr.

BigFoot:

  • Er godkendt efter EN 795 Type E
  • Har en egenvægt til 341 kg
  • Kan bruges få flere typer af overflader
  • Gennembryder ikke taget ved et fald

 

Lejder
Lejder
Lejder med låsbar låge

Overgangsbroer, platforme og trapper

 

Vores produktprogram giver ligeledes mulighed for at specialdesigne overgangsbroer, arbejdsplatforme og adgangsplatforme præcis til dine mål.

Dermed kan vi tilbyde løsninger, der passer til kundens behov, og have den store fordel at alt er EN godkendt. Alt udføres i aluminium og med skridsikre overflader, der giver brugeren en stor sikkerhed, når man færdes på trapper og platforme.

Stiger gangbro

 

Det er ikke uvæsenligt, hvilken stige man anvender til en given opgave. Man har fra Dansk lovgivning defineret et række krav til brug af stiger og som slutbruger, er sikkerheden og ergonomien vigtigt, for et godt arbejdsmiljø. Mangler du stiger, faste gangbroer, overgangstrapper, kan vi hjælpe både med opmåling og montage.

Vore stiger og platformer leveres i aluminium. Vi har en lang række standard produkter indenfor platformsstiger, skydestiger og enkeltstiger, så er du i tvivl om, hvad der opfylder dine krav, så kontakt os for mere information.

 

Jfr. EU direktivet om minimumsforskrifter for sikkerhed og sundhed i forbindelse med arbejdsstedet, kan alle vore stigeløsninger leveres med adgangslåger, der sikrer uautoriseret adgang.

Læs mere omkring disse krav, her Det Europæiske Arbejdsmiljøargentur eller kontakt os for mere information.

Linkedin

Følger du os?