Stiger og Lejder

Giver dig sikker og let adgang til taget.

Besøg stiger.nu

Vores hjemmeside stiger.nu, omhandler udelukkende vægstiger, platforme og transportable stiger. Her finder du vores produktprogram, du kan læse meget mere om vores stiger og du kan bestille vægstiger via webshoppen.

stiger.nu

Lejder

Lejder kan laves efter mål, så det passer netop til dit projekt. Eller vi kan levere en standard længde, klar til montage. 

Vi tegner en skitse ud fra din information og kommer hurtigt med en udkast på, hvordan den kan se ud. Alle lejder vil typisk monteres komplet med 2 meter udstigningsvanger, for at give brugeren sikker adgang fra stigen.

Alle vore lejder

  • Er lavet i aluminium
  • Følger EN ISO 14122 standarden
  • Har 1 årligt eftersyn, for at kunne bevare sin CE mærkning
  • Kan monteres med wire for ekstra sikring til personale
  • Monteres på stål, træ og beton

 

Overgangsbroer, platforme og trapper

 

Vores produktprogram giver ligeledes mulighed for at specialdesigne overgangsbroer, arbejdsplatforme og adgangsplatforme præcis til dine mål.

Dermed kan vi tilbyde løsninger, der passer til kundens behov, og have den store fordel at alt er EN godkendt. Alt udføres i aluminium og med skridsikre overflader, der giver brugeren en stor sikkerhed, når man færdes på trapper og platforme.

Stiger gangbro

 

Det er ikke uvæsenligt, hvilken stige man anvender til en given opgave. Man har fra Dansk lovgivning defineret et række krav til brug af stiger og som slutbruger, er sikkerheden og ergonomien vigtigt, for et godt arbejdsmiljø. Mangler du stiger, faste gangbroer, overgangstrapper, kan vi hjælpe både med opmåling og montage.

Vore stiger og platformer leveres i aluminium. Vi har en lang række standard produkter indenfor platformsstiger, skydestiger og enkeltstiger, så er du i tvivl om, hvad der opfylder dine krav, så kontakt os for mere information.

 

Jfr. EU direktivet om minimumsforskrifter for sikkerhed og sundhed i forbindelse med arbejdsstedet, kan alle vore stigeløsninger leveres med adgangslåger, der sikrer uautoriseret adgang.

Læs mere omkring disse krav, her Det Europæiske Arbejdsmiljøargentur eller kontakt os for mere information.

Linkedin

Følger du os?