Rådgivning

Rådgivning og vejledning er for os en naturlig del af leverancen – for din og dine medarbejdes sikkerhed.

Faldhindrende, faldstoppende, kollektivsikring, EN standarder, penduleffekt osv – listen er lang og betydningen er enorm.

Vi har styr på begreberne og lovgivningen, når det gælder arbejde i højden og vi sætter en ære i at levere den bedste sikkerhedsløsning til dit behov.

Som faldsikringsleverandør, kan vi levere den fulde pakke, lige fra eftersyn og vedligeholdelse af udstyr, til kurser i brug af faldsikring og redning efter et fald.

 

Rådgivning og valg af faldsikrings udstyr

Har du brug for rådgivning

Er du kunde hos Safework, følger rådgivning med i leverancen, har du udelukkende brug for rådgivning eller spørgsmål i forbindelse brug af faldsikring, eller sikkerhed i højden, altså som en ydelse, tilbyder vi rådgivning til 1250 kr. eks moms. pr. time. Det betyder at du vil blive faktureret for den telefoniske rådgivning du modtager fra os. Resultere rådgivningen i en ordre, krediteres beløbet for rådgivningen.

 

Kontakt mig angående rådgivning

14 + 5 =

Eftersyn af udstyr

Alt faldsikringsudstyr skal iht. dansk lovgivning efterses minimum hver 12. måned. Dette gælder både for personligt udstyr men også faste installationer og ankerpunkter.

Det er vigtigt, at det firma der efterser udstyret, har de rette certifikater til de forskellige systemer og udstyr og at de har en bred faglig viden indenfor feltet. Dermed er du sikker på det udstyr du tager i brug, er godkendt iht. producentens anvisninger.

Kurser

Iht. Arbejdstilsynets AT vejledning, er det et ufravigeligt krav, at brugeren skal have instruktion i brug af faldsikringsudstyr og være instrueret i en plan for redning i tilfælde af en faldulykke.

Vores kurser giver kursisten viden omkring lovgivning, sammensætning af udstyr og forskellige redningsmuligheder. Vi afholder kurset hos jer og tager udgangspunkt i det udstyr og arbejdssituationer, der passer til jeres hverdag.

Vi afholder følgende kurser:

  • Praktisk brug af faldsikringsudstyr
  • Højderedning, teori og praksis
  • Faldsikring – genopfrisker kursus
  • Højderedning – genopfrisker kursus
  • Sikkerhedsbriefing ved byggerier

Linkedin

Følger du os?