Om Safework

Her kan du læse lidt om hvordan Safework startede og hvad vi står for.

Safework ApS

I sommeren 2011 overtog Jan Dalgaard firmaet NW Faldsikring. Kort efter overtagelsen navngiver Jan sin virksomhed Safework ApS.

Virksomheden har specialiseret sig i salg og produktion af faldsikringsudstyr og -systemer. Virksomheden har mange års erfaring indenfor området og leverer skræddersyede faldsikringssystemer og -udstyr af høj kvalitet.

Safework ApS er førende producent, forhandler og en troværdig samarbejdspartner. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af de produkter og serviceydelser virksomheden leverer.

Vi tilpasser både vores faldsikringssystemer og -udstyr til vores kunders behov og har samtidigt tjek på ”din sikkerhed i højden” og ud fra en total økonomisk betragtning, leverer vi færdige kvalitetsløsninger til fair priser.

Safework ApS er eneforhandler af Vertics faldsikringssystemer og -produkter i Danmark. Alle vores produkter er CE mærket, hvilket vil sige, at udstyrets egenskaber er testet, mærket og godkendt i overensstemmelse med europæiske og danske standarder. CE-godkendelsen indebærer derfor også, at alt udstyr skal kvalitetssikres én gang årligt, for at bevarer CE mærkningen.

Linkedin

Følger du os?