Ovenlyssikring

Så du kan færdes sikkert på tage mellem ovenlysvinduer og ovenlyskupler

Typisk er ovenlys ikke sikret mod gennemstyrtning. Det betyder at færdes man inden for 2 meter af et sådan, skal der etableres person sikring. Dette gøres efter Arbejdstilsynets forskrifter omkring kollektiv sikring.  

Safework tilbyder, som de eneste i Danmark, en godkendt sikkerhedsforanstaltning, som forhindrer fald igennem vinduer og huller i tagfladen. 

Brug for et tilbud?

Hent vores opmålingsskema her, Opmålingsskema

Ovenlyssikring

Ovenlyssikring er testet og godkendt i henhold til de krav, der forefindes omkring kollektivsikring. Gitrene er lette at montere på alle typer af ovenlys og er galvaniseret, hvilket giver en lang levetid. Nettet kan monteres både ind -og udvedndig på vinduet, hvilket afhænger af krav og ønsker fra kunden. Endvidere har sikkerhedsgitrene den fordel, at ovenlyset stadig kan åbnes, f.eks. når disse bruges som brandventilation eller komfortventilation, både ved ind -og udvendig montage. 

 

Ovenlyssikring
Ovenlys

Når det kommer til ovenlysvinduer, kan de varierer meget i udseende, størrelse og form. Derfor kan det være svært at forestille sig, at vi kan lave sikring til alle. Vi kommer gerne ud til jer, for at måle op, så vi kan komme med den bedste løsning.

Ovenlyssikring giver

  • Lang levetid
  • Ingen årlig eftersyn
  • Mulighed for solafskærmning
  • Kollektiv sikring for alle der færdes omkring dem

 

Når montage sker på indvendig side af ovenlyset, er det nødvedig at tage karmens tilstand i betragtning, er man i tvivl om dens styrke, anbefaler vi at man montere nettet på udvendig side. 

Hos Safework har vi et ønske om, at være kundens første valg. Derfor er vi opdateret på den nyeste viden og sørger altid for, at det vi laver følger lovgivningen fra Arbejdstilsynet.

Vi kontrollerer derfor årligt, at alt udstyr og vores produkter lever op til de pågældende regler.

Linkedin

Følger du os?