Kontakt os

Brug formularen til at sende os en mail, eller ring 86888495

Din meddelelse er sendt
Der opstod en fejl, meddelelsen er ikke sendt.

Om os

I sommeren 2011 overtog Jan Dalgaard firmaet NW Faldsikring. Kort efter overtagelsen omdøber Jan sin virksomhed til: Safework ApS.

Virksomheden er specialiseret i salg og produktion af faldsikringsudstyr og -systemer. Virksomheden har mange års erfaring indenfor området og leverere skræddersyede faldsikringssystemer og -udstyr af høj kvalitet.

Safework er førende producent, forhandler og en troværdig samarbejdspartner. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af de produkter og serviceydelser virksomheden leverer – vi tilpasser både vores faldsikringssystemer og -udstyr til vores kunders behov.

Vi har tjek på ”din sikkerhed i højden” og ud fra en totaløkonomisk betragtning levere vi færdige kvalitetsløsninger til fair priser.

Safework er eneforhandler af Vertics faldsikringssystemer og -produkter i Danmark. Alle vores produkter er CE mærket, hvilket vil sige, at udstyrets egenskaber er testet, mærket og godkendt i overensstemmelse med europæiske og danske standarder. CE-godkendelsen indebærer derfor også, at alt udstyr skal kvalitetssikres én gang årligt, for at bevarer CE mærkningen.

 

Servicering:

Faldsikringssystemer og -udstyr skal én gang årligt igennem et lovpligtigt eftersyn .

Safework er certificeret til at foretage disse eftersyn og tilbyder alle vore kunder, at lade sig sit udstyr registrere. Herefter sørger vi for den årlige indkaldelse for gennemgang af udstyret, så faldsikringsmateriellet altid er klar til brug.