0

om-os

Safework en virksomhed med mange års erfaring.

Vi er specialiseret i salg og produktion af faldsikringsudstyr samt servicering af udstyret.

Faldsikringssystemer og faldsikringsudstyr  skal én gang om året gennemgå et lovpligtigt eftersyn. Vi er certificeret til at foretage disse eftersyn. Hvis du registrerer dit udstyr hos os, sørger vi for indkaldelserne én gang om året. Så jeres faldsikringsmateriel altid er klar til brug.

Safework er førende producent og forhandler af faldsikringsudstyr.

Vi står inde for kvalitetsprodukter inden for faldsikringssystemer.

Foruden kvalitetsprodukterne er Safework unik som ene forhandler af falddæmpere til faldsikringsudstyr.PRODUKTINFORMATION OM VORES FALDSIKRINGSSYSTEM :

Faldsikringsudstyr anvendes ved op - og nedstigning af f.eks. skorstene, master, siloer, vindmøller. og andre høje konstruktioner.
Udstyret fungere således, ved at du kobler dig på en fastspændt wire med en faldstop som ubemærket følger med opad, som fungere ved at blokere fald længere end støttestroppens længde.

Alle vores produkter er CE godkendte. CE - godkendelsen betyder, at udstyrets egenskaber er testet og mærket i overensstemmelse med europæiske standarter.
CE-godkendelsen indebærer desuden et årligt, pligtmæssig tilbud om kvalitetskontrol, altså en gengodkendelse af jeres faldsikringsudstyr, som udføres af Safework.

"Din sikkerhed i højden"